Egyedi igények kielégítése a felmerülő sziftveres problémákra, melyekre készen kapható komplett megoldás nem vásárolható, legyen az bármilyen üzleti, látvány, statisztikai vagy nyilvántartó alkalmazás.

Ügyfeleink kérésére az alábbi platformokra, program-, és script nyelveken tudunk programokat fejleszteni:

Windows/DOS
Linux/Unix
C, C++, Borland Cbuilder
Pascal, Delphi
PHP, ASP, CGI

Organize Jegy-és bérleteladó informatikai rendszer

1998 utolsó negyedévében a Győri Nemzeti Színház megbízásából elindítottunk egy projectet, melynek célja az volt, hogy a bérlet-, és jegyértékesítést gyorsabbá, költségkímélőbbé, és áttekinthetővé tegyük.

A két év alatt továbbfejlesztett rendszer nemcsak a kitűzött célokat érte el, hanem ezeken túlhaladva, - a korszerű adatbázisra támaszkodva - tetszőleges statisztikai (nézettségi és gazdasági mutatók) lekérdezésére is alkalmassá tettük.

A fejlesztés nem fejeződött be, és hogy a napi munka során felmerülő újabb-, és újabb követelményeknek megfeleljen, funkcionalitását egyre bővítjük. Jelenleg egy számlázó modult fejlesztünk, amely bármely tranzakcióról egyetlen gombnyomással áfá-s számlát készít.

A színház jelenleg építi ki intézmény szintű informatikai hálózatát, amely lehetővé teszi a kliensek számának növekedését, így az egész intézmény területén másodpercre pontos adatokkal tudnak dolgozni az adminisztratív munkatársak.

Hosszabb távú terveink között szerepel, hogy a meglévő e-mail-es ügyintézést automatizáljuk, hogy a nap 24 órájában, - egy internet hozzáférés segítségével - pár kattintással az intézmény összes szolgáltatása elérhető legyen.