weboldal készítés (webdesign) - webhosting - domain regisztráció

Grafikai munkálatok, Arculattervezés, Kiadványszerkesztés és Hirdetéstervezés


Az arculat kialakításában fontos szerepet kapnak a cégismertetők, brosúrák, szórólapok és egyéb promóciós kiadványok, melyek egy cég pozitív megítélését és működését nagyban elősegítik. Azonban a mindennapi működéshez nélkülözhetetlenek a névjegykártyák, levélpapírok és egyéb arculati elemek is.

Ezen a területen is szeretnénk felajánlani tudásunkat, képzettségünket és együttműködve Önökkel elkészíteni ezen kiadványokat.

Bármelyik technológiát választjuk (Internet / Multimédia CD-ROM) szükségünk lesz grafikai anyagokra, képekre, animációkra. Ezek elkészítéséhez napjainkban rengeteg professzionális termék áll rendelkezésre, de a fizikai megvalósításon túl, rendkívül fontosak az esztétikai szempontok is.

Egy weboldal, logo, multimédia CD, mind egységes vizuális képet, és minőségi színvonalat kell, hogy képviseljen, amely az adott cég tevékenységével, termékével szorosan harmonizál.

Cégünk az informatikai megoldásokon kívül, komplett arculattervezéssel is foglalkozik, amely a céglogo megtervezésétől, cégpapírtól a kiadványokon át a weboldalakaig mindent felölel.

Vállaljuk:

cégbemutató reklámanyagok
sajtó- és termékhirdetések
plakátok
meghívók
szóróanyagok
különféle nyomtatványok és kiadványok
prospektusok
műsorfüzetek
termékbemutató szórólapok
naptárak
céges nyomtatott formátumú hírlevél
üzemi/céges újság
egyedi céges képernyővédők

tervezését és nyomdai kivitelezését